Şbt

Proje kapsamında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu ‘’Dilimizin Zenginlikleri Projesi’’ kapsamında aralık ayı panomuz öğrencilerimizin sergisine açılmıştır.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" projesine okul olarak bizde katıldık.

Kas

11/11 milli ağaçlandırma seferberliğinde Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak geleceğe bir nefes olduk. Yeşil vatana ufakta olsa bir katkı sunduk. Yeşil vatanın korunup gelecek nesillere aktarılmasında üzerimize düşeni seve seve yaptık, yapacağız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.Emeği geçen bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantımızı gerçekleştirdik.Okul aile birliği başkanlığına Çetin Kılınç,başkan yardımcılığına ise Saadet Sorucu seçilmiştir.Okulumuz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.