Kas

Şehirlerimize bir de bu gözle bakalım..

Kas

29 Ekim programının hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

24.10.2017 tarihinde ve saat 12.00’da okulumuzda Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı düzenlenecektir. Toplantı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yürütülecek olup, öğretmenlerimizin Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmeleri için toplantıya iştiraklarını bekleriz.

Eyl

Sabahçı(6 ve 8.sınıflar) öğrenciler için ders başlangıç-bitiş saatleri 08:00-13:30

Öğleci(5 ve 7.sınıflar) öğrenciler için ders başlangıç ve biti saatleri 13:40-19:15

BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN DERS BAŞLANGIÇ SAATİNDEN 15 DK ÖNCE OKULDA OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

Bilgi Yarışmamızın sonucu

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

İyilikte yarışan sınıflar

Kitap Fuarı