5.sınıf öğrencilerimiz başta olmak üzere bu hafta öğrencilerimizi kodlma ile tanıştırdık.

Eyl

Okulumuz 17 Eylül Pazartesi günü açılacaktır.Derse başlama ve bitiş saatleri aşağıdaki tablodaki gibidir.Öğrencilerin 08.30 da okulda olmaları gerekmektedir.

Eyl

Okulumuzdaki 5.sınıf öğrencileri için kıyafet değişikliğine gidilmiştir.6,7 ve 8.sınıflar daha önceki kıyafetleriyle devam edeceklerdir.Kıyafet konusunda daha fazla bilgi almak isteyen öğrencilerimiz ve velilerimizin eklemiş olduğumuz sayfları okumaları rica olunur.

Eyl

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu Bağcılarda büyük bir başarıya imza atarak 17 öğrencisini Türkiye genelinde %10´luk  başarı dilimine girdirmeyi başarmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Başarılı öğrencilerimizin yerleştiği okullar aşağıdaki tablodadır.

Eyl

Listede ismi olan öğrencilerimiz başta olmak üzere bir yıl boyunca bursluluk sınavını kazanmak için elinden geleni yapan bütün öğrencilerimize Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu büyük başarının ortağı olan öğretmenlerimiz ve velilerimeze de teşekkürü borç biliriz.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS BAŞLAMA SAATLERİ

Bilgi Yarışması