Kas

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı siz değerli velilerimiz ile beraber yetiştirmek istiyoruz.Başarıya giden yolda bizim en büyük desteğimizin değerli velilerimiz olduğunun bilincindeyiz.Çocuklarınızın daha iyi yarınları için ilk adımınızı okula doğru atıp veli akademilerimize katılmanızı bekliyoruz.

Veli akademimiz hakkında detaylı bilgi için sizleri okulumuza ve www.istmem.com adresimize bekliyoruz.

Kas

Geçtiğimiz haftanın en temiz sınıfı 8-A sınıfı seçildi.Sınıf Rehber Öğretmeni Gamze Demir hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Geçtiğimiz hafta yapmış olduğumuz deneme sonuçları açıklanmış olup dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri verilmiştir.Ayrıca 5.sınıflarda birinci olan 5-E sınıfından İBRAHİM HAMZA YAŞAR adlı öğrencimiz aynı zamanda il birinciside olarak okulumuza ve öğretmenlerimize büyük bir gurur yaşatmıştır.

5.sınıf öğrencilerimiz başta olmak üzere bu hafta öğrencilerimizi kodlma ile tanıştırdık.

Eyl

Okulumuz 17 Eylül Pazartesi günü açılacaktır.Derse başlama ve bitiş saatleri aşağıdaki tablodaki gibidir.Öğrencilerin 08.30 da okulda olmaları gerekmektedir.

Eyl

Okulumuzdaki 5.sınıf öğrencileri için kıyafet değişikliğine gidilmiştir.6,7 ve 8.sınıflar daha önceki kıyafetleriyle devam edeceklerdir.Kıyafet konusunda daha fazla bilgi almak isteyen öğrencilerimiz ve velilerimizin eklemiş olduğumuz sayfları okumaları rica olunur.

Eyl

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu Bağcılarda büyük bir başarıya imza atarak 17 öğrencisini Türkiye genelinde %10´luk  başarı dilimine girdirmeyi başarmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Başarılı öğrencilerimizin yerleştiği okullar aşağıdaki tablodadır.

Eyl

Listede ismi olan öğrencilerimiz başta olmak üzere bir yıl boyunca bursluluk sınavını kazanmak için elinden geleni yapan bütün öğrencilerimize Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca bu büyük başarının ortağı olan öğretmenlerimiz ve velilerimeze de teşekkürü borç biliriz.

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS BAŞLAMA SAATLERİ

Bilgi Yarışması