Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
 MİNİKLERİN YIL SONU MEZUNİYETİ MİNİKLERİN YIL SONU MEZUNİYETİ

Anasınıfımızın bu hafta hem  gösterisini hemde mezuniyetini sizlerle paylaşmak istedik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

31 Mayıs 2018
DENEME SONUÇLARI AÇIKLANDI.. DENEME SONUÇLARI AÇIKLANDI..

8.sınıfların iki gün önce yaptığı deneme sonuçları açıklanmıştır.

24 Mayıs 2018
DENEMELER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR DENEMELER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Danışmanlık sistemindeki öğrencilerimize deneme yapmaya devam ediyoruz. Denemelerimiz sınavlara kadar devam edecektir.Ayrıca deneme sonuçlarımızıda okulun sayfasından yayınlayacağımızı tüm öğrencilerimize duyururuz.

22 Mayıs 2018
OKULUMUZUN İLK İFTARI OKULUMUZUN İLK İFTARI

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak ilk toplu iftarımızı öğretmenlerimiz ve okul aile birliği ile hep birlikte perşembe günü yaptık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

22 Mayıs 2018
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANNELER GÜNÜ PERFORMANSI ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANNELER GÜNÜ PERFORMANSI

Anasınıfı öğrencilerimiz anneler günü için küçük bi gösteri gerçekleştirdiler hepsine teşekkür ediyoruz.

21 Mayıs 2018
ANASINIFI OYUN PARKINDA ANASINIFI OYUN PARKINDA

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri bu hafta Bağcılar Kapalı Oyun Parkına giderek çok hoş vakit geçirmişlerdir.Emeği geçen hekese teşekkür ederiz.

21 Mayıs 2018
KERMESİMİZ KERMESİMİZ

Pazartesi günü bütün okulumuzun katılımıyla kermesimizi gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

18 Mayıs 2018
ÇAPA FEN LİSESİ GEZİMİZ ÇAPA FEN LİSESİ GEZİMİZ

Geçen hafta 8.sınıf öğrencilerimizin sınav zamanı yaklaştıkça artan stres ve kaygılarını dağıtıp derslerine biraz daha motive olmaları için hayallerindeki okullardan biri olan ÇAPA FEN LİSESİNİ yakından görmelerini sağladık.Gezide emeği geçen rehber öğretmenimiz FEYZA GÜZELSOY a teşekkür ederiz.

23 Nisan 2018
ÇANAKKALE GEZİMİZ ÇANAKKALE GEZİMİZ

Bu hafta okulumuzun ve Bağcılar Belediyesinin desteğiyle öğrencilerimizi Çanakkaleye götürdük.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

20 Nisan 2018
FÜRUZAN ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE FÜRUZAN ÖĞRENCİLERİ PİKNİKTE

Öğrencilerimizle geçen haftasonu FLORYA ATATÜRK ORMANINA gittik.Son derece eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

19 Nisan 2018
ÖĞRENCİLERİMİZLE GEZMEYE DEVAM:) ÖĞRENCİLERİMİZLE GEZMEYE DEVAM:)

7.sınıf öğrencilerimizle bu hafta Sultangazi Kent Ormanına gittik ve at bindik.Çoğu öğrenci için ilk deneyim olan bu binicilik dersleri onlara farklı heyecanlar yaşattı.Bizde bu durumdan son derece mutlu olduk.Gezi için bize vakit ayıran Fen Bilimleri Dersi öğretmenimiz Esra Betül SANCAKTAR´a teşekkür ediyoruz.

15 Nisan 2018
ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ AVM DE:) ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ AVM DE:)

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE BU HAFTA METROPORT AVM YE GİDEREK RENKLİ VE HAREKETLİ BİRGÜN GEÇİRDİK.

9 Nisan 2018
DENEME SONUÇLARI AÇIKLANDI.. DENEME SONUÇLARI AÇIKLANDI.. 6 Nisan 2018
 OKULUMUZUN SANAT SOKAĞINI ZİYARET ETTİNİZ Mİ? OKULUMUZUN SANAT SOKAĞINI ZİYARET ETTİNİZ Mİ?

Okulumuzun 3.katındaki koridorunu öğrencilerimiz ve özellikle Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hatice Şahinkoç hocamızın emekleriyle Sanat Sokağına çevirdik. Merak eden öğrencilerimizin ziyaretini bekliyoruz.

4 Nisan 2018
FÜRUZAN HABABAM SINIFINDA:) FÜRUZAN HABABAM SINIFINDA:)

Öğrencilerimizle ADİLE SULTAN KASRINA yaptığımız geziden kareler..

4 Nisan 2018

Adres:
Göztepe Mah. Orhangazi Cad. 2384. Sok. No 3 Bağcılar/İstanbul Mahmutbey Metro durağına 200m mesafadedir.

e-Posta Göndermek İçin Tıklayın