Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu

Vizyon: Tartışmacı, aktif, her ortamda kendini doğru ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, toplumu anlayan, yaşadığı ortamın eksikliklerinin farkına varıp gidermeye çalışan, bu amaçla her türlü teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve bu gelişmeleri devletin yararına kullanabilen, bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.

Başarılar: Comenius Okul Ortaklıkları Projesi başarıyla yürütülmektedir."Femina” konulu projenin ortakları Türkiye ile birlikte İspanya, Avusturya, Portekiz, Fransa, İtalya ve Romanya´dan oluşmaktadır.

Saatler: 09.00-15.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: BOSNA HERSEK KARDEŞ OKUL PROJEMİZ VARDIR.

Telefon - 2124452202

Belgegeçer - (212) 445 2200

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://furuzansadikoglu.meb.k12.tr

Adres - Göztepe Mah. Orhangazi Cad. 2384. Sok. No 3 Bağcılar/İstanbul Mahmutbey Metro durağına 200m mesafadedir.

Yerleşim Yeri - Göztepe Mah. 2384. Sok No:3 Bağcılar/İstanbul

Ulaşım Mahmutbey Metro Durağı´na 200m mesafededir. İstanbul Otogar ve İstanbul Yeni Havalimanı´na metro ile direkt ulaşımı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bağcılar merkeze uzaklığı 4km, İstanbul il merkezine uzaklığı ise 13km dir.