Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu

Adres
Göztepe Mah. Orhangazi Cad. Selvi Sok. No 3 Bağcılar/İstanbul Mahmutbey Metro durağına 200m mesafadedir.
Vizyon
Tartışmacı, aktif, her ortamda kendini doğru ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, toplumu anlayan, yaşadığı ortamın eksikliklerinin farkına varıp gidermeye çalışan, bu amaçla her türlü teknolojik gelişmeleri takip edebilen ve bu gelişmeleri devletin yararına kullanabilen, bedenen ve ruhen sağlıklı bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.
Başarılar
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi başarıyla yürütülmektedir."Femina” konulu projenin ortakları Türkiye ile birlikte İspanya, Avusturya, Portekiz, Fransa, İtalya ve Romanya´dan oluşmaktadır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08.30-15.00
Doğalgaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Ulaşım
Mahmutbey Metro Durağı´na 200m mesafededir. İstanbul Otogar ve Atatürk Havalimanı´na metro ile direkt ulaşımı vardır.
Göztepe Mah. Orhangazi Cad. Selvi Sok No:3 Bağcılar/İstanbul
Bağcılar merkeze uzaklığı 4km, İstanbul il merkezine uzaklığı ise 13km dir.