KADİR CANVERDİ - OKUL MÜDÜRÜ

1990 yılının şubat ayında Bakırköy/İstanbul´da dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu Bezirganbahçe İlköğretim Okulunda tamamladı. Ortaöğrenimini Orhan Cemal Fersoy Lisesinin yabancı dil ağırlıklı bölümünde bitirdi. Sakarya Üniversitesinin Türkçe Öğretmenliği Bölümü´nü okuyan Kadir CANVERDİ 2012´de buradan mezun oldu. Yüksek lisansını Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

2012 yılının eylül ayında ilk görev yeri olan Ayazma Ortaokulunda göreve başladı. Okulun ismi daha sonra değişerek Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulu olmuştur. iki buçuk yıl kadar öğretmenlik yaptıktan sonra aynı okulda müdür yardımcısı olarak çalıştı. Şehit Er Tuncay Türken Ortaokulunda şubat 2015´ten ekim 2019´a kadar müdür yardımcılığı görevini icra etti, ekim 2019´da Füruzan Sadıkoğlu Ortaokuluna okul müdürü olarak atanan Kadir CANVERDİ, evli ve bir kız babasıdır.