İBRAHİM AK - MÜDÜR YARDIMCISI

1992 yılında Sivas Şarkışla Sarıçiçek Köyünde dünyaya gelmiştir. İlkokulu Sarıçiçek Köyü BSİO da, ortaokulu Şarkışla Şehit Tuncer Çeliker YİBO ve liseyi Şarkışla Lisesi’nde tamamlamıştır. 2009 yılında Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümüne başlayıp 2013 yılında mezun olmuştur. Öğretmenlik mesleğine 2013 yılında Şarkışla Küçük Yüreğil BSİO da başlamıştır. 2014-2015 Eğitim öğretim yılında Akçakışla Şehit Yıldırım Kuzucular Ortaokulunda görev yapmış olup 2015 yılında İstanbul Bağcılar Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulundaki görevine başlamıştır. 2018 yılına kadar Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görev yapmış olup 2018 den itibaren Müdür yardımcılığı görevine devam etmektedir. 2021 yılında İstanbul Ayvansaray Üniversitesinde yüksek lisansına başlamıştır.