Nis

Bu hafta okulumuzun ve Bağcılar Belediyesinin desteğiyle öğrencilerimizi Çanakkaleye götürdük.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizle geçen haftasonu FLORYA ATATÜRK ORMANINA gittik.Son derece eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7.sınıf öğrencilerimizle bu hafta Sultangazi Kent Ormanına gittik ve at bindik.Çoğu öğrenci için ilk deneyim olan bu binicilik dersleri onlara farklı heyecanlar yaşattı.Bizde bu durumdan son derece mutlu olduk.Gezi için bize vakit ayıran Fen Bilimleri Dersi öğretmenimiz Esra Betül SANCAKTAR´a teşekkür ediyoruz.

Nis

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE BU HAFTA METROPORT AVM YE GİDEREK RENKLİ VE HAREKETLİ BİRGÜN GEÇİRDİK.

Nis

Okulumuzun 3.katındaki koridorunu öğrencilerimiz ve özellikle Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hatice Şahinkoç hocamızın emekleriyle Sanat Sokağına çevirdik. Merak eden öğrencilerimizin ziyaretini bekliyoruz.

Nis

Öğrencilerimizle ADİLE SULTAN KASRINA yaptığımız geziden kareler..

Nis

Başarılı öğrencilerimizin başarı seviyesini daha da yukarıya çıkarmak için yaptığımız denemelere bir yenisini daha ekledik.Aldığımız yeni kararlada deneme sonuçlarını sitemizden yayınlayacağımızı tüm öğrencileremize duyururuz.

Okulumuzun Geçen Hafta Yapmış Olduğu Denemenin Sonuçları Açıklandı

Okulumuz anasınıfı öğrencileri bu hafta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkeziinde "Otobüs Durağında Üç Bencil " oyununu izlemeye gittik

Bugün öğrencilerimizle Galata Kulesi, Denizcilik Müzesi ve Yıldız Parkına gidildi.Gezimizde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda birinci dönem boyunca yaptıklarımızdan kısa bir kesit..