May

Anasınıfımızın bu hafta hem  gösterisini hemde mezuniyetini sizlerle paylaşmak istedik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

8.sınıfların iki gün önce yaptığı deneme sonuçları açıklanmıştır.

May

Danışmanlık sistemindeki öğrencilerimize deneme yapmaya devam ediyoruz. Denemelerimiz sınavlara kadar devam edecektir.Ayrıca deneme sonuçlarımızıda okulun sayfasından yayınlayacağımızı tüm öğrencilerimize duyururuz.

May

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak ilk toplu iftarımızı öğretmenlerimiz ve okul aile birliği ile hep birlikte perşembe günü yaptık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz anneler günü için küçük bi gösteri gerçekleştirdiler hepsine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri bu hafta Bağcılar Kapalı Oyun Parkına giderek çok hoş vakit geçirmişlerdir.Emeği geçen hekese teşekkür ederiz.

May

Pazartesi günü bütün okulumuzun katılımıyla kermesimizi gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Geçen hafta 8.sınıf öğrencilerimizin sınav zamanı yaklaştıkça artan stres ve kaygılarını dağıtıp derslerine biraz daha motive olmaları için hayallerindeki okullardan biri olan ÇAPA FEN LİSESİNİ yakından görmelerini sağladık.Gezide emeği geçen rehber öğretmenimiz FEYZA GÜZELSOY a teşekkür ederiz.

Nis

Bu hafta okulumuzun ve Bağcılar Belediyesinin desteğiyle öğrencilerimizi Çanakkaleye götürdük.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizle geçen haftasonu FLORYA ATATÜRK ORMANINA gittik.Son derece eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

7.sınıf öğrencilerimizle bu hafta Sultangazi Kent Ormanına gittik ve at bindik.Çoğu öğrenci için ilk deneyim olan bu binicilik dersleri onlara farklı heyecanlar yaşattı.Bizde bu durumdan son derece mutlu olduk.Gezi için bize vakit ayıran Fen Bilimleri Dersi öğretmenimiz Esra Betül SANCAKTAR´a teşekkür ediyoruz.

Nis

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZLE BU HAFTA METROPORT AVM YE GİDEREK RENKLİ VE HAREKETLİ BİRGÜN GEÇİRDİK.

Nis

Okulumuzun 3.katındaki koridorunu öğrencilerimiz ve özellikle Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Hatice Şahinkoç hocamızın emekleriyle Sanat Sokağına çevirdik. Merak eden öğrencilerimizin ziyaretini bekliyoruz.