Kas

Okulumuz  10 Kasım Atatürk´ü Anma Progrmını cumartesi günü gerçekleştirmiştir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı  İlk Genel Denemesi  Bugün Yapılmıştır.

Kas

Geçen cumartesi yapmış olduğumuz denemelerin sonuçları açıklanarak dereceye giren öğrencilerimize başarı belgelerini verdik.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuzdaki ilk deneme geçtiğimiz cumartasi günü saat 09.30 da yapılmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve  deneme sırasında gözetmenlik  yaparak bizlere yardımcı olan velilerimize ayrıca çok teşekkür ederiz.

Bugün okulumuzun 5.sınıflarından  oluşan bir grup öğrenciyi Bağcılar Çocuk Trafik Eğitim Merkezine götürdük.Son derece faydalı olan bu kısa  gezimiz için herkese teşekkür ederiz.

May

Anasınıfımızın bu hafta hem  gösterisini hemde mezuniyetini sizlerle paylaşmak istedik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

8.sınıfların iki gün önce yaptığı deneme sonuçları açıklanmıştır.

May

Danışmanlık sistemindeki öğrencilerimize deneme yapmaya devam ediyoruz. Denemelerimiz sınavlara kadar devam edecektir.Ayrıca deneme sonuçlarımızıda okulun sayfasından yayınlayacağımızı tüm öğrencilerimize duyururuz.

May

Füruzan Sadıkoğlu Ortaokulu olarak ilk toplu iftarımızı öğretmenlerimiz ve okul aile birliği ile hep birlikte perşembe günü yaptık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Anasınıfı öğrencilerimiz anneler günü için küçük bi gösteri gerçekleştirdiler hepsine teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzun anasınıfı öğrencileri bu hafta Bağcılar Kapalı Oyun Parkına giderek çok hoş vakit geçirmişlerdir.Emeği geçen hekese teşekkür ederiz.

May

Pazartesi günü bütün okulumuzun katılımıyla kermesimizi gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Nis

Geçen hafta 8.sınıf öğrencilerimizin sınav zamanı yaklaştıkça artan stres ve kaygılarını dağıtıp derslerine biraz daha motive olmaları için hayallerindeki okullardan biri olan ÇAPA FEN LİSESİNİ yakından görmelerini sağladık.Gezide emeği geçen rehber öğretmenimiz FEYZA GÜZELSOY a teşekkür ederiz.

Nis

Bu hafta okulumuzun ve Bağcılar Belediyesinin desteğiyle öğrencilerimizi Çanakkaleye götürdük.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizle geçen haftasonu FLORYA ATATÜRK ORMANINA gittik.Son derece eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdik.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerine ve velilerimize teşekkür ederiz.